Hondenschool ‘Dogsspirit’ steekt in nieuw jasje

Reacties zijn gesloten

Het terrein van hondenclub ‘Dosspirit’ gelegen naast de voetbalterreinen aan de Oude Rozebekestraat, werd vernieuwd en steekt in een nieuw jasje. Burgemeester Rita Demaré en de schepenen Mieke Deberg, Eddy Debruyne en Frederik Sap, mochten eind januari 2016 het vernieuwde terrein officieel openen.

“Het gemeentebestuur van Hooglede nam In het najaar van 2015, de beslissing om aanpassingswerken te laten uitvoeren aan het terrein van hondenschool Dogsspirit”, steekt Marnik Willemyn, voorzitter van de hondenschool, van wal. “Een logische beslissing gezien de massale opkomst van leden die hun hond gehoorzaamheidslessen willen laten volgen. Met andere woorden: een aanpassing was broodnodig.”

“Het terrein werd langs twee kanten uitgebreid”, pikt schepen van sport Eddy Debruyne in. “Ook werd er een totaal nieuwe omheining geplaatst met verschillende bijkomende ingangspoorten.”

 

“Het puppyterrein werd volledig afgesloten van het andere terrein zodat puppy’s zich veilig kunnen uitleven op hun eigen terrein”, geeft secretaris Karien Terryn nog mee.

Vrijwilligerswerk

Tijdens de nieuwjaarsreceptie, die afgelopen zondag werd georganiseerd voor alle leden van de hondenclub en voor het gemeentebestuur, werd dit terrein officieel geopend door burgemeester Rita Demaré, die vergezeld was van haar schepenen Mieke Debergh, Frederik Sap en Eddy Debruyne.

Voorzitter Marnik Willemyn dankte het gemeentebestuur maar had daarnaast ook een woord van dank aan het adres van de vele leden die de afgelopen maanden ook hun inzet hadden getoond voor de herinrichting van de kantine, de uitbreiding van de bergplaats en het plaatsen van de nieuwe toog.